Helg igen.

Då var det återigen lördag. Härligt. Denna helg är jag i betydligt mycket bättre skick än förra. :)

Arbetsveckan är avslutad. Jag "slapp" ju min 7-dagars vecka då jag roade mig med att vara magsjuk så jag har bara jobbat tisdag - fredag. 4 lååånga dagar men nu är det äntligen helg som sagt. Fick hem barnen på förmiddagen så ordningen är återställd här hemma också. Vi fick börja med att åka och storhandla på ICA maxi. Det gör jag inte om en lördag kan jag säga. Fy vad folk. Har folk inget bättre för sig när det är helg?  

Jag har funderat ett tag på om jag ska komma in i 2010-talet och skaffa mig en iPhone men dragit mej för det då det verkar vara så lång leveranstid. I onsdags gjorde vi slag i saken och åkte ner till Tele2butiken och skulle beställa en. Då hade jag tur så de hade fått in en leverans samma dag så då slog jag till direkt. Herregud det är ju mer dator än telefon känns det som. Men rolig är den och jag fattar noll för det mesta.

I morgon är det fars dag. Ska väl hem till pappsen en sväng är det tänkt. Så mycket större utsvävningar blir det nog inte denna helg.
Jag längtar till advent så man får börja pynta lite och göra mysigt i höstmörkret. Jag känner mig aningens deprimerad när man märker av att det börjar skymma redan vid 14.30.

Nu inväntas bara kvällen här hemma. Vi ska ha myskväll och äta godis. Jag längtar.

Kommentarer
Postat av: kraam/Åsa

Svar: Tack för din kommentar på min blogg. Jag har tydligen fått någon ynklig stalker som bara fortsätter kommentera idiotiskt hela tiden. Men nu börjar det skina igenom en snorunge i de ord som spottas ut så nu skakar jag av mig det där....lite grann i alla fall :-(.



Kram

2010-11-14 @ 23:29:25
URL: http://kraaam.bloggspace.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0