Solen skiner

.. himlen är blå. Måndag och ny vecka. En vecka kvar på sjukskrivningen. Hade ont som fan imorse när jag vaknade men det blir ofta bättre när jag kliver upp och rör på mig.

Vad ska då denna dag och vecka erbjuda tro? Jag behöver lite action i mitt liv och det nu känner jag.

Idag kommer mina älskade ungar hem. Som jag har längtat. Imorgon ska de iväg med Dennis på cirkus på kvällen och han undrade om de kunde sova hos honom sen, men jag var snål o sa nej. ;) 
Bella ska dessutom iväg med Danne på torsdag. De ska till Rättvik på marknaden där och ville gärna ha med henne. Hon tycker dessutom att det är jättekul. Där försvinner 4 dagar på min vecka tyvärr men det jämnar nog ut sig på en 28 - års period som de säger på ICA.

Har funderat litegrann på en grej. För några veckor sedan var det en vän till mig som sa att mitt i all denna soppa med mina ungar så kan jag i alla fall vara stolt över en sak. Jag har en bra relation till mina barns pappor. Vi ringer varandra ofta. Mmsar bilder o så när när känner för det till varann. Kan diskutera och prata med varann om vi behöver byta helg, bara ha barnvakt en kort stund, eller något annat som gäller barnet i fråga. Han har faktiskt rätt min vän. Jag är stolt över att ha den bästa tänkbara relationen med mina barns pappor, fast vi inte lever ihop. Sådeså. 

Idag när jag hämtar Bella på skolan så ska vi gå till Skolsyster. Hon ska på någon kontroll som de gör på alla skolbarn när de ska ska börja skolan. Ska bli spännande faktiskt. Lite som förr i tiden när man fick gå till BVC.
Min stora tjej.. Snart 7,5 år och ska börja skolan till och med. Det mina vänner är tamejfan helt sjukt!! :)


   


En till bild jag snott av Dennis :)


Kommentarer
Postat av: Carola

Vis vän du har hjärtat, o han har ju verkligen rätt!! :)

Hoppas din rygg ordnar till sig snart så du kan börja jobba utan att ha ont! <3

2010-05-04 @ 15:41:37
URL: http://carolalola.blogspot.com
Postat av: Hanna

Hur lång tid dröjer det innan du skaffar en tredje unge med en tredje pappa då??

2010-05-05 @ 12:05:20
Postat av: Camilla

Hanna: Det blir nog vilket år som helst.

2010-05-05 @ 15:28:44
URL: http://camorr.blogg.se/
Postat av: jessamy

Hanna: Vem är du och vad får du ut av att skriva såna idiotiska kommentarer!!! Vad spelar det för roll hur många pappor man har. Idioti! Var tyst ist.

2010-05-05 @ 19:54:35
URL: http://jessamy.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0