Hosta och pengar.

Inatt sov jag inte många blundar. Hostade som en galning och hade fruktansvärt ont i ryggen. Hostade lite till, och lite till. Vid 4:20 gav jag upp och gick upp och satte mig framför datorn i 1,5 timme. Inte så värst normalt, men vad gör man när man tror att lungorna ska komma upp genom käften? Har fått Cocillana för lägensen. Det enda det hjälpte mig med var att känna mej allmänt tung o trög i skallen. Hostan var kvar och sova kunde jag då inte.
Nu vill jag att den här förkylningen ska ta och ge sej. Kan upplysa om att jag har träningsvärk idag i magen och ryggen, i muskler jag knappt visste att jag hade för allt jäkla hostande.

Weee.. måste berätta. Idag ringde jag försäkringskassan för att fråga hur det går med min sjukpenning. Fick prata med en mycket trevlig kvinna som sa att jag fått pengar idag. Det var inga problem alls med det. Tyvärr ser jag inga pengar, så jag hoppas att hon menade att de satt in pengarna idag och att jag ser dem om ett par dagar. Annars får jag väl ringa igen och höra vad det är frågan om. Behöver ju inte de pengarna förrän i slutet på nästa månad egentligen. Vi har ju en månads fördröjning med lönen på jobbet. Känns bara så otroligt skönt. En stor tyngd lyftes från mina axlar :)

Med tanke på bristen av sömn föregående natt så ska jag gå och försöka ta igen lite nu. Hostan är tillbaka så jag tror jag sveper hela flaskan med Cocillana.. Då kanske jag somnar iaf..  Jag blir gaaalen!


Kommentarer
Postat av: Erika

Härligt med pengarna!

2010-05-27 @ 08:26:56
URL: http://obergsvensson.blogspot.se
Postat av: jessamy

Sveper du hela hamnar du hos mig som intox.

2010-05-27 @ 17:02:54
URL: http://jessamy.se
Postat av: Camilla

Jag var inte riktigt allvarlig Linnea :P

2010-05-27 @ 17:59:48
URL: http://camorr.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0