Härlig lördag.

Hej o hå!

Då var denna helgen till ända igen. Tiden går så ruskigt fort.
Igår var det strålande sol och varmt hela dagen. Första riktiga ordentliga sommardagen. Så skönt. Tyvärr varade det bara en dag men vi njöt till fullo. Tog oss en tur till Björnön. Köpte glass, tog en liten promenad och tittade på den underbara naturen därute. Tänkte kasta in lite bilder. Tyvärr hör man ju inte på bilderna hur naturen låter. Det är ju nåt speciellt med alla fåglar som kvittrar :)









Försommaren är ju bara den absolut bästa årstiden. Det är grönt och fint ute. Gräset har inte hunnit torka och bli brunt än.

Igår efter att vi varit på Björnön så åkte vi till Plantagen och köpte lite nya blomkrukor. Vi hade massor med blommor här hemma som hade STORT behov av omplantering, så det roade jag mig medan Jimmy var och storhandlade. Jag var på en ortobionomi-behandling av ryggen i fredags och fick stränga order om att ta det lugnt och inte lyfta tungt på ett par dagar så Jimmy fick åka själv..

Linus kom hem runt 16 igår, för Dennis skulle på en 30 års fest. Vi grillade på balkongen. Linus fick för sig att han skulle ut och plocka blommor till sin farmor så vi gick ut i skogen igen. Skogen 2 gånger på samma dag är nog rekord för mig :) Här kommer lite bilder på det med.






Här under bodde grådvärgarna konstaterade vi :)




På vägen hem gick vi förbi en liten lekpark. Linus gillar fortfarande att gunga i bebisgungorna. Varje gång vi gungar i de vanliga så ramlar han ur och blir såå arg :)


Så söt när han springer :)

Nu är Lilleman hemma hos sin far igen. Imorgon kommer båda ungarna hem. Ska bli så härligt.

Vi misstänker att Linus är allergisk mot pollen. Han är jättesvullen i ögonen och de kliar och han har ont i dem. Nyser som en galning och snoret rinner. Hoppas hoppas inte. Dennis bär ju på såna där anlag. Har han börjat utveckla sånt där så ligger det väl nära till hands att han blir allergisk mot katten också och det vill vi ju inte. Usch o fy :( Måste ringa läkaren imorgon o höra om man kan göra nåt allergitest, och om det finns något man kan ge så små barn mot allergin.. om det nu är det.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0