Det händer grejer.

Återigen en ny vecka. Detta ska bli en bra sådan har jag bestämt. Barnen har åkt till pappa och kvar är bara jag, Jimmy o katten. Gissa om katten tycker att det är lugnt o skönt? :)
Jag mår bättre även jag fortfarande är förkyld med en snorproduktion som räcker åt en halv armé. Mysigt värre.

Igår hade jag ju en tid med företagsläkaren på Ica. Det visade sig när jag kom dit att jag även skulle ha ett Rehabsamtal med läkaren och en kvinna från HR. Vad HR står för har jag inte riktigt fattat, men någon slags personalavdelning tror jag. Hade missuppfattat min chef lite och inte riktigt förstått att jag skulle ha det där mötet, men det gjorde ju inget. Det gick bra. Kändes skönt. Jag var inne på att jobba heltid, men blev skapligt nedröstad av läkaren och Lena som hon hette. Det blir 50 % den här veckan utan prestationskrav. Det känns skönt! Ska även börja någon slags rehabilitering med naprapaten som vi har på jobbet och sen får vi helt enkelt se vad som händer. Just nu tar vi en dag i taget.

I kväll har jag jobbat och det gick rätt bra faktiskt. Jag tog det väääldigt lugnt och det kommer jag att fortsätta göra. Kände av att jag fick lite ont, det gjorde jag och förkylningen gjorde väl sitt till så nu känner jag mig helt slut. Men nöjd. Mycket nöjd. Jag vill verkligen komma tillbaka och börja jobba och bli som folk igen. Hade även ett 45 min långt samtal med min chef idag och det känns som att han lyssnar och förstår och stöttar mig. Känns mycket bra.

Ja.. det känns som att det går åt rätt håll nu. Det ska bli bra nu! Det har jag bestämt.


Kommentarer
Postat av: Sofia

Härligt.. låter bra att du iaf klarar av att jobba lite, men se till att inte överanstränga dig nu!! Skönt att slippa prestationskraven så du verkligen kan ta det i den takt du orkar.. =) Håller tummarna för att det löser sig med allt för dig nu!!!



Kram

2010-05-26 @ 10:29:17
URL: http://zophiahliten.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0