Denna sjukvård.

Jag blir ju mörkrädd alltså. Ringde familjeläkarmottagningen idag för att höra hur vi ska göra om vi vill utesluta kattallergi. Jo.. våran familjeläkare är ledig veckan ut så om en VECKA fick vi en TELFONTID för att ÖVERVÄGA om vi skulle ta ett blodprov ang katten. Pricktest görs inte under pollensäsong. Sjuk får man tydligen inte heller bli när läkaren är ledig..

Jag tror ärligt talat inte att det är katten. Han blir inte sämre i närheten av honom. Vi har haft honom i ett år nu och han har inte visat några tecken på allergi förrän nu ett par veckor sedan pollensäsongen drog igång på allvar. 
Försöker få Linus att låta bli katten men det är lättare sagt än gjort. Den som skulle sörja mest om vi fick lov att göra oss av med honom skulle vara Linus. De är bästisar. Det vore så otroligt tråkigt. Vill i alla fall utesluta det, för jag skulle aldrig (även om vissa personer tror det) ha kvar katten på mina barns hälsas bekostnad!  

När vi lämnat Bella på skolan idag och kom hem igen så höll de på att klippa gräset här utanför. Jag tänkte att om Linus är allergisk mot gräs iaf borde han sätta igång och nysa nu. Hann knappt tänka färdigt innan ungen drar av 4 nysningar på raken, och fortsatte en stund efter att vi kom in. Stackars min plutt. Allergisk är han allt. Ögonen ser helt förstörda ut men de varar inget alls. Var på apoteket nyss o där stirrade de på Linus som om han vore pestsmittad.


Kommentarer
Postat av: Sofia

Va skönt att han inte verkar bli sämre av katten iaf.. Hoppas att det "bara" är pollen om han nu är allergisk... Fördelen med pollen är ju att de försvinner om några veckor. Nackdelen är ju att de finns ÖVERALLT i luften, svårt att undvika dem. Och att de kommer ju tillbaka vartenda år =(



Jag tycker nästan du ska ringa till barnallergin och höra vad de säger.. vet inte om de tar emot er utan remiss men det kan ju inte skada att testa!! Tycker de är så jävla nonchalanta på läkarmottagningarna ibland =/



021-173164 är nummret till barnallergi..



Kram och lycka till =)

2010-05-19 @ 15:15:34
URL: http://zophiahliten.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0