Fan fan fan.



Den som förväntar sig ett glatt inlägg kan sluta läsa nu.

Jag får fan panik alltså. Ärligt talat så har jag jätteont i ryggen. Känns som jag ska gå av på mitten om jag sitter för länge.
Var ju hos doktorn i tisdags och han sa i korta drag att du ska inte hålla på med det du gör. I alla fall inte på ett bra tag så ryggen får vila. Men ett nytt jobb hittar man ju inte sådär i en handvändning. Han kände, klämde, bände, drog och jag skrek fan rätt ut när han var på vissa ställen. Nåt direkt fel hittade han väl inte. Ska på ryggröntgen osv. Helt enkelt min kropp klarar inte av mitt jobb.

Nåväl. I dagens jävla sammhälle som vi har när Föräkringskassan är så griniga så sa han att det är i princip ingen idé att jag sjukskriver dig. Det kommer aldrig Fk att godkänna. Han tycker att jag är arbetsför, och det tycker jag med, men jag ska inte belasta min rygg på ett tag. Han menade även på att din arbetsgivare får ge dig något annat att göra.
Det han nu inte vet, som jag försökte förklara för honom var att Ica gör inte sånt. Så han sa att du får gå till företagsläkaren så att han kan skriva ett intyg att jag ska ha något att göra. För då kan de inte neka mig det.
Jag gick iaf storgråtandes därifrån. Vet inte om jag räknat med underverk, men det hade jag väl. Jag vill för fan inte vara sjukskriven, men som jag känner nu så klarar jag inte att jobba.

Ringde min chef, och mycket riktigt säger han "Vi delar aldrig ut andra arbetsuppgifter" Han ville direkt skicka mig till företagsläkaren så att han skulle sjukskriva mig istället. Vilket förmodligen inte Försäkringskassan skulle godkänna mer där.  Han lovade iaf att kolla upp lite och höra av sig. Nu har det gått 2 dygn och inte ett jävla ord har jag hört. Jag måste ringa honom o fråga och det ger mej för fan panik.  

Så att. Som det ser ut nu så ska jag alltså köra expedition imorgon.

Till råga på allt så har Jimmy åkt iväg igen, tills på söndag. Fan för hela min jävla existens idag. :(

Kommentarer
Postat av: Carola

Lider med dig.. jag kan inte annat än säga att jag finns ett telefonsamtal bort o att hela systemet suger fet hästpung!

2010-04-22 @ 13:52:23
URL: http://carolalola.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0